Verzekeringen

Risico’s in het leven kan u niet altijd vermijden, maar ze hoeven uw leven niet te bepalen. Goed verzekerd zijn is dus een absolute must. Als onafhankelijke verzekeringsmakelaar dragen wij het Brocom kwaliteitslabel en gaan samen met elke klant op zoek naar de verzekeringen die bij u passen, of u nu particulier bent of professioneel.

We bieden een schat aan zekerheden

Een sterke prijszetting

Alle verzekeringen hebben bij ons een correcte, transparante en sterke prijszetting. Wij nemen de tijd om u te leren kennen en uw verzekeringspakket van A tot Z af te stemmen op uw noden. 

Ruime waarborgen

Als verzekeringsmakelaar vinden we het belangrijk dat u steeds kan rekenen op ruime waarborgen en een lage premie zodat u bij ons optimaal verzekerd bent. Tresur zorgt ervoor dat u als particulier of als onderneming goed verzekerd bent voor risico’s waarmee u in aanraking kan komen.

Op elk moment de beste service

Flexibel, bereikbaar, professioneel en persoonlijk, dat is Tresur. Wij bieden onze klanten een top service 24u/24u en 7/7. In een vertrouwelijke omgeving en met een schat aan ervaring en kennis behandelen we elk dossier. Op die manier vinden we de sleutel tot een succesvolle samenwerking met de klant.

Onze vertrouwenspartners in verzekeringen

Een partner voor uw verzekeringen?

Zelfstandig ondernemer of particulier? Voor ons maakt het niet uit. Kom langs op ons verzekeringskantoor of maak een afspraak met één van onze Tresur makelaars, wij bieden u een schat aan nuttige informatie.